Két világ legjobbjai – KTL merítőfestés porfestéssel kombinálva

Das Beste aus zwei Welten (1) ZA-V-easy_Case_d0_kw_P5080627_d1_220811

Kiváló minőségű, többrétegű lakkozás

Das Beste aus zwei Welten (3) Grundbehaelter_ZA-TS_ZA-V_09_30_24_Lackierung_d1_220810
Az összes alkatrész katódos merítő alapozófestéssel van ellátva, ami szinte teljes felületű korrózióvédelmet szavatol.

A műtrágyaszórók festése különlegesen nagy igénybevételnek van kitéve. A műtrágyaszórók festésének feladata, hogy – különösen a műtrágyával végzett munkák során és nedvesség esetén – megvédje a műtrágyaszórót a korróziótól. A 2022-es modellévtől új festési eljárást alkalmazunk a ZA-V, ZA-TS és ZG-TS sorozatú műtrágyaszóróinkon. Ez egyrészt a zártszelvények belső falának lehető legjobb védelmét biztosító katódos merítő alapozófestést (röviden KTL), másrészt a mechanikai igénybevételekkel szembeni fokozott védelem érdekében extra vastag réteget alkotó, kiváló esztétikai megjelenést biztosító porbevonatot jelent.

Das Beste aus zwei Welten (4) Grundbehaelter_ZA-TS_ZA-V_d0_kw_P7113036_d1_220906
A kettős védelem a kiegészítő vastag porfestésnek köszönhetően tovább javítja a mechanikai igénybevétel elleni védelmet.
7 év gyártói garancia

Az AMAZONE úgy látja, hogy ennek az optimalizált festési eljárásnak köszönhetően ügyfeleinek a jövőben, a 2022-es modellévtől hét éves gyártói garanciát kínálhat átrozsdásodás ellen. A vásárló a ZA-V, ZA-TS és ZG-TS modellsorozatokra a 2022-es modellévtől kezdődően egyszerűen igényelheti a garancia 2023.01.01-től történő aktiválását a gyártó myAmazone

Das Beste aus zwei Welten (2) ZA-TS_Detail_Siebe_Gitter_d0_kw_Q7121974_d1_220811
Az új fényezés a nagy számú rozsdamentes acél alkatrésszel kombinálva magas szintű üzembiztonságot és hosszú élettartamot eredményez, amelyet ütés- és UV-álló műanyag rácsok egészítenek ki.
portálján az ott megadott feltételek szerint (www.amazone.net/7-years), és miután megfelelően regisztrált, gondtalanul használatba veheti a gépét.


Előnyei

 • Katódos merítő alapozófestés 
  • védelem az ellen, hogy a rozsda a festékréteg alá jusson 
  • a lehető legjobb védelem a zártszelvények belső falán is 
 • Porfestéses védőlakkozás 
  • dupla védelem a kiegészítő porfestésnek hála 
  • fokozott ellenállóképesség a mechanikai igénybevételekkel szemben 
 • Minőség és megbízhatóság 
  • a szórószerkezet összes alkatrésze, valamint a hidraulikus csavarzatot nemesacélból készülnek 
  • ütésálló, UV-fénynek és vegyszereknek ellenálló műanyag rácsok


Das Beste aus zwei Welten (5) Illu_Mehrschichtlackierung_Duengetechnik_d1_220720
A bevált festési eljárások kombinációja a két terület legjobb tulajdonságait ötvözi, és így kiváló minőségű, többrétegű bevonatot eredményezKiváló minőségű, többrétegű bevonat – a legújabb eljárás mindkét területről:

 1. 14 lépéses festéselőkészítés (pl. zsírtalanítás) 
 2. A cink-foszfátozás a lehető leghatékonyabban küzd a rozsda festékréteg alá jutása ellen 
 3. Vastag rétegű KTL merítő alapozófestés a teljes felületű korrózióvédelemért, még üregekben és nehezen hozzáférhető helyeken is 
 4. Porbevonat az esztétikus megjelenésért és extra vastag festékréteg a mechanikai igénybevételekkel szembeni védelemért


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.