Kombinált első-hátsó elhelyezés – a pontosság új szintje

Kettőt egy csapásra
Azoknak az ügyfeleknek, akik egy menetben egyszerre két különböző műtrágyát akarnak kiszórni, az AMAZONE egy frontfüggesztésű gép egyedülálló lehetőségét kínálja. A kevert műtrágyák egy műtrágyaszóróval történő szórásától eltérően ennél a változatnál minden műtrágyaszórót be lehet állítani az adott műtrágya tulajdonságaihoz. Ilyen módon el lehet érni a tökéletes keresztirányú eloszlást mindkét műtrágya esetében. Szintén lehetséges a kiszórás két különböző alkalmazási térképpel.


Kényelmes és megbízható
Annak érdekében, hogy a traktor elején lehetővé tegyük a műtrágyaszóró „fordított” működését, egy intelligens szoftvert használunk, ami a szórófunkciót megbízhatóan tükrözi és gondtalan munkát eredményez. Ilyen módon még a normál-, mezsgye-, határ- és árokszórást is problémamentesen lehet kapcsolni. A fordulóknál az optimális kapcsolási pont az automatikus be- és kikapcsoláshoz is be lett állítva.


A frontfüggesztés előnyei:

  • A lehetőség, két különböző fajta műtrágya kiszórása egy munkanapon
  • Nagyobb kapacitás további tartálytérfogattal az önjáró előnyeivel együtt - fordulékony és gyors
  • A frontfüggesztés valamennyi ZA-V és a ZA-TS típusú ISOBUS-műtrágyaszóróval használható


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.