Leforgató berendezés

Abdrehvorrichtung (1) ZA-X_Perfect_Detail_05_d1_080912_30pro

A szórásmennyiség-ellenőrzés leforgató berendezésével (külön tartozék) nagyon egyszerűen meghatározható a kijuttatandó mennyiség eléréséhez szükséges pontos beállítás. A meghatározott útszakasz megtétele közben felfogott műtrágyamennyiséget megmérjük. Az áttekinthető skálával azután pontosan meghatározzuk a kívánt kiszórási mennyiség eléréséhez szükséges beállítási értéket.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.