Legyen világosság – A munkavilágítás többfunkciós használata

A szóráshatároló ernyő, a szórószerkezet és a belső tartályvilágítás

A ZA-TS függesztett műtrágyaszóróhoz a standard LED-es világítás kiegészítéseként opcionálisan munkavilágítás-készlet is rendelhető.

Ennél a megoldásnál LED-es munkafényszórók találhatók a tartályban, a szórótárcsák felett és a műtrágyaszóró két oldalán. Ez biztosítja, hogy a felhasználó még sötétben is ellenőrizheti a tartály töltöttségi szintjét, és elegendő fény áll a rendelkezésére a szórótárcsák cseréjéhez és a szórólapátok teleszkópjainak beállításához.

A munkavilágítás a műtrágyaszóró szoftverébe van integrálva, így a traktor vezetőfülkéjéből, az ISOBUS terminálról távirányítható.

Az oldalsó két LED-es munkalámpa a sötétben kiválóan megvilágítja a bal és jobb oldali szóráshatároló ernyők területét.

Es werde Licht (2) ZA-TS_Details_d0_cw_IMG_1494
Belső tartályvilágítás
Es werde Licht (1) ZA-TS_Detail_d0_kw_P6172700_d2_221020_1
A szórószerkezet megvilágítása stabilan van integrálva a világítástartóba.Feltöltési segédfunkció

Es werde Licht (3) ZA-TS_Details_d0_cw_IMG_1472_Beleuchtung_an_d2_221020
Ha a munkavilágítás folyamatosan világít, a mennyiség elérte az előírt értéket.

A gyakorló szakemberek különösen szeretni fogják azt a feltöltési segédfunkciót, amelyet a munkavilágítás és a Profis mérlegrendszer nyújt. A munkavilágítás villogása, illetve világítása már a feltöltési folyamat során jelzi a töltöttségi szintet. Nincs szükség még egy személyre és nem kell többször is kiszállni ellenőrzés céljából.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.