Legyen világosság – A munkavilágítás többfunkciós használata

Es werde Licht (1) ZA-TS_Detail_d0_kw_P6172700_d2_221020_CMS

A szóráshatároló ernyő, a szórószerkezet és a belső tartályvilágítás
A ZA-V függesztett műtrágyaszóróhoz a standard LED-es világítás kiegészítéseként opcionálisan munkavilágítás-készlet is rendelhető.

Ennél a megoldásnál LED-es munkafényszórók találhatók a tartályban, a szórótárcsák felett és a műtrágyaszóró két oldalán. Ez biztosítja, hogy a felhasználó még sötétben is ellenőrizheti a tartály töltöttségi szintjét, és elegendő fény áll rendelkezésére a szórótárcsák cseréjéhez és a szórólapátok beállításához.

A munkavilágítás vezérlése a műtrágyaszóró szoftverébe van integrálva, így az AmaSpread 2 kezelőszámítógépről vagy a traktor vezetőfülkéjében elhelyezett ISOBUS-terminálról távirányítható.

Az oldalsó két LED-es munkalámpa a sötétben kiválóan megvilágítja a bal és jobb oldali szóráshatároló ernyők területét.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.