Limiter V+ szóráshatároló

Elektromos Limiter V+
A Limiter V+ szóráshatároló különlegesen pontos elektromos állításával a mindenkori táblahatároknál kényelmesen, a vezetőfülkéből, műtrágyaszórás közben lehet váltani a mezsgye-, határ- és árokszórás funkciók között. A Limiter V+ szóráshatároló alul nyitott kivitele lehetővé teszi, hogy a szóráshatároló ernyő felülről, finom fokozatokban forduljon be a területhatár felé eső szórási felületbe:

1. Ha a Limiter V+ csak kis mértékben van leengedve, akkor csupán a hosszú szórólapátok műtrágyaáramát téríti el.
2. Ha a Limiter V+ mélyebbre van állítva, akkor minden szórólapát műtrágyaáramát eltéríti.
3. Ha teljesen le van engedve, akkor a lamellák pontos szórásképet biztosítanak a határon.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.