Mennyiséghatás-mentes adagolónyílás

Mengeneffektfreie Dosieröffnung (1) ZA-TS_Details_Streuwerk_d0_kw_PA019309_d2_20181105

Ha állandó kiszórási mennyiséget kell kijuttatni, akkor az adagolónyílás méretét a menetsebességéhez kell igazítani. Az elzáró tolózár ezt a feladatot nagyon gyorsan és finoman elvégzi. Az adagolónyílás vese formájú kialakítása miatt a szórás képe még változó munkasebesség mellett is változatlanul pontos marad, ez által a bevezetőrendszer helyzetét nem kell kiigazítani.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.