Mezsgye-, határ- és árokszórás

ZA-V_3200_Detail_002_d1_160512_55proz_rdax_170x58.jpg

A táblával határos szántóföldek, utak, vagy felszíni vizek közelében végzett műtrágyaszórási munkákhoz a ZA-V felszerelhető a Limiter V+ szóráshatárolóval. A szóráshatároló finom lépésekben leengedhető a műtrágyaáramba. A szórótárcsa középpontja körül elfordítható állítószerkezettel különböző munkaszélességekhez és műtrágyafajtákhoz lehet beállítani a Limiter V+ egységet. Ilyen módon pontos szórási kép érhető el a terület határainál.


1. Normál szórás
2. Mezsgyeszórás
3. Határ- és árokszóró

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.