mySpreader alkalmazás – Komplett csomag a szórás tökéletes beállításához

EasyCheck (1) ZA-TS_3200_EasyCheck_New-Holland_d0_kw_DJI_0062_d1_180626

Kényelmes műtrágyaszórás
A mySpreader alkalmazás az AMAZONE műtrágyaszórók összes funkcióját egyetlen alkalmazásban fogja össze. A komplett kialakítás középpontjában a műtrágyaszóró intuitív kezelése és kényelmes beállítása áll.


Műtrágyaszerviz
A Műtrágyaszerviz alkalmazással egyszerűen és mobil módon, közvetlenül a szántóföldön le lehet kérdezni a géptípustól, a munkaszélességtől, a műtrágyatípustól és a kiszórandó mennyiségtől függő pontos beállítási ajánlást az AMAZONE műtrágyaszóróhoz. A sok mintának köszönhetően, amelyet a gazdálkodók, műtrágyabeszállítók és műtrágyagyártók évente beküldenek, az alkalmazás folyamatosan naprakész állapotú és így a felhasználó minden szezont a legfrissebb műtrágyatípus-adatokkal kezdhet meg. A mySpreader alkalmazás egyik különlegessége: A felhasználó rákereshet a műtrágyákra a műtrágya nevével, a műtrágya összetételével, a szemcsemérettel vagy a térfogattömeggel.


EasyCheck
A mySpreader alkalmazás második összetevője a digitális mobil EasyCheck ellenőrzőállás. Ellenőrzéskor műanyag szőnyegeket helyeznek el meghatározott távolságra a szórandó táblán, rászórják a műtrágyát és végül egyszerűen lefényképezik. Az EasyCheck ezt követően kiszámítja a szőnyegek fedettségét. Ezen értékek alapján az alkalmazás beállítási módosításokat javasol a felhasználónak az AMAZONE műtrágyaszórók keresztirányú eloszlásának, amivel gyorsan optimalizálni lehet az állomány fejlődését.

mySpreader-App (1) mySpreader-App
Egy Bluetooth-adapterrel a beállítási értékeket át lehet vinni a mySpreader alkalmazásból az AMAZONE műtrágyaszórókra. Ez időt takarít meg, elkerülhetők a beállítási hibák és sokkal kényelmesebb.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.