Nagyobb terméshozam a határterületen az AutoTS és ClickTS egységgel

Az AutoTS és ClickTS határszóró egységek lehetővé teszik a felhasználónak, hogy rendkívül megbízható módon meredeken leeső határszórási képet hozzon létre, és így a táblahatárhoz egészen közel is optimális fejlődési feltételeket biztosítson a növények számára. Az eddigi határszórási eljárásokkal szemben ezzel egyértelműen nagyobb terméshozam érhető el.

Az AutoTS szórószerkezettel lehetséges az automatikus mennyiségcsökkentés határszórás esetén. A mennyiség változtatása szabadon választható százalékos lépésekben történhet. Mivel a két szórótárcsa egymástól függetlenül kezelhető, a változtatás csak egy oldalra, illetve mindkét oldalra egyaránt vonatkozhat


Határszórás ClickTS rendszerrel:

A vezetőfülkéből távműködtetéssel vezérelt kétoldali AutoTS rendszer mellett választható az egyoldali AutoTS és a kézzel állítható ClickTS megoldás is. A ClickTS is mindkét oldalon lehetséges.


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.