OmniaSet szórótárcsák a legnagyobb pontosságért

OmniaSet-Streuscheiben für höchste Präzision (1) Detail_Streuwerk_ZA-X_d0_jm_R7270420_d1_220805

Az OmniaSet szórótárcsák elfordítható szórólapátokkal vannak felszerelve, amelyek különösen precíz és megbízható szórásképről gondoskodnak. A szórólapátok a gépkezelő látókörében elhelyezkedő, jól leolvasható skála segítségével valóban egyszerűen, szerszám használata nélkül, pontosan beállíthatók. Az AMAZONE cég széles körű szórási táblázatokat nyújt Önnek minden műtrágyafajta, vetőmag és csigaölő szer részére. Az OmniaSet szórótárcsák teljes mértékben nemesacélból készülnek és egyszerűen szerelhetők.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.