Optimalizált szórási kép

Optimiertes Streubild (1) Illu_ZA-TS_Normalstreuen_20221011_

Normál szórás
A bevezetőrendszer beállításával megváltozik a kiszórandó anyag adagolási pontja a szórótárcsán, és ezzel szabályozható a szórási távolság és a keresztirányú eloszlás. A munkaszélesség ezenkívül egyedileg is beállítható a fordulatszám megváltoztatásával.


Nem érzékeny szórási kép többrétegű szórási felülettel

Optimiertes_Streubild_rdax_170x182.jpg
Háromdimenziós szóráskép
A szórólapátok sajátos formája és szögállása révén a TS szórószerkezetnél többrétegű szóráskép alakul ki. Így a hosszú és rövid szórólapátok szórófiókjai nem befolyásolják egymást ellentétesen, és fenntartják optimális röppályájukat.


Háromdimenziós szóráskép

A szórószerkezet kifejlesztése háromdimenziós szórásképek segítségével történt, hogy tökéletes keresztirányú eloszlás jöjjön létre 54 m munkaszélességig. A nagy átfedések gondoskodnak a perfekt szóráskép kialakításáról, és kimondottan stabilabbak az összes külső behatás ellen, mint pl. oldalszél, lejtő, a levegő páratartalma és változó műtrágya minőség.

Dreidimensionales Streubild (1)
Keresztirányú eloszlás és szórásszélesség

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.