SBS – Soft Ballistic System (kíméletes műtrágyakezelési rendszer)

SBS – Soft Ballistic System

Az alapelv: a műtrágya kíméletes kezelése a nagyobb biztonság érdekében


Kíméletes vezetés
Az AMAZONE Soft Ballistic System kíméletes műtrágyakezelési rendszer olyan keverőelemeket tartalmaz, amelyek alakjuknál fogva széles felületen terelik kifelé a műtrágyát a tartályból. Nem képződik műtrágyatölcsér a tartály közepén.

Sanfte Führung


Kíméletes adagolás:
A műtrágyának közvetlenül a szórótárcsa közepére történő adagolása különösen előnyös, mivel a szórótárcsák kerületi sebessége e területen rendkívül kicsi.

Sanfte Aufgabe


Kíméletes lendületbe hozás
Az AMAZONE Soft Ballistic System 720/perc tárcsafordulattal kíméletesen hozza lendületbe a műtrágyát. Még az alacsony törőszilárdságú műtrágyafajták is megtartják szórási tulajdonságaikat.

Sanfter Schwung
  1. 720 1/min


Kíméletes kijuttatás:
Az AMAZONE Soft Ballistic System csak annyi energiát ad át a műtrágyának, amennyi az optimális röppálya és a pontos szóráskép érdekében szükséges.

Sanfter Abwurf
  1. A szórólapát „vontatás” pozícióban 2) Forgásirány


Biztonság szériafelszereltségként
Az ásványi trágya különösen kíméletes kezelést igényel, mivel csak így biztosítható a pontos és kifogástalan elosztás a növények részére a teljes munkaszélesség mentén. Az a műtrágya, amely már a műtrágyaszóróban megsérül, nem szórható ki megbízható pontossággal. Az AMAZONE Soft Ballistic System (kíméletes műtrágyakezelési rendszer) biztonsági „csomagként” már a szériafelszereltségű ZA-M függesztett műtrágyaszórókba van beépítve. A keverőszerkezet, az adagolóelemek és a szórótárcsák optimálisan illeszkednek egymáshoz. Ez kíméli a műtrágyát, és biztosítja annak optimális hatásait.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.