Spreader Application Center

Példás – több mint 25 éve

A beállítás döntő fontosságú!
A Spreader Application Centerrel az AMAZONE még tovább bővíti ügyfélszolgálatát. A már megalapozott műtrágyalabor és szórócsarnok bővítéseként a Spreader Application Center átfogja a „Teszt és oktatás”, „Adatkezelés”, valamint az ezekhez tartozó „Tudásátadás” területét.

Az utolsó két területtel kitér egy új szerkezetre, amivel a mezőgazdaság fokozódó globalizálódása és digitalizálódása kerül fókuszba. A Spreader Application Center célja, hogy az ügyfeleknek még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a műtrágyaszórási technológia területén.


Műtrágyája csak megfelelően kijuttatva ér aranyat
Az AMAZONE műtrágyaszerviz szorosan együttműködik a műtrágyagyártókkal, hogy mindig aktuális beállítási adatokkal szolgálhassunk partnereinknek. Az AMAZONE világszerte ismert a pontos szórási táblázatairól.


Műtrágyaszolgáltatás – Így ér el bennünket:
A műtrágyaszerviz határokon átnyúlva végzi tevékenységét. És nem csupán földrajzi értelemben. Végül is mindegy, hogy műtrágyaszórója 1 vagy 50 éves-e, mi mindig kompetensen és megbízhatóan állunk az Ön rendelkezésére.

  • Internet: www.amazone.de
  • E-mail: duengeservice@amazone.de
  • Telefon: +49 (0)5405 501-111
  • WhatsApp: +49 (0)175-488 9573


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.