Szóráshatárolók

Az AMAZONE szóráshatárolóival a műtrágyázással kapcsolatos aktuális rendelet összes követelménye messzemenően teljesíthető.

Tele-Set-Scheibe
Tele-Set tárcsa
Szerszám nélküli tárcsacserével a normál műtrágyaszórásról mezsgye-, határ- vagy árokszórásra lehet átállni.

Randstreuschirm, links

Mezsgyeszóró ernyő, balos
Az egyoldali, kézi kapcsolású mezsgyeszóró ernyő egy kedvező árfekvésű megoldás, hogy a menetirányban nézve bal oldali mezsgyeszórást végezzen.


Randstreuschirm, beidseitig

Mezsgyeszóró ernyő, kétoldalas
A kétoldali mezsgyeszóró ernyő egyaránt használható a bal, a jobb, vagy mindkét oldalon, így szinte alig kerül műtrágya a jármű nyomvonalába. Beállítható a különböző műtrágyákra, és speciális növénykultúrához is használható, számos alkalmazása lehetséges. A fel- és leszerelés egyszerűen és gyorsan, szerszám nélkül, kézzel elvégezhető.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.