Szórótárcsák QuickSet rendszerrel

ZA-V_Streuscheibe_001_d1_141216_22pro_rdax_170x106.jpg

Mindössze 3 szórótárcsapár lefedi a teljes, 10 m és 36 m közötti munkatartományt. A munkaszélességet egyszerűen, gyorsan és biztonságosan lehet beállítani a szórólapátok helyzetének állításával. A QuickSet állítórendszernek hála a szórólapátok beállításához nincs szükség semmilyen szerszámra.

A szórótárcsák alapesetben a műtrágyakímélő 720 ford./perc fordulatszámon működnek.

A ZA-V új fejlesztésű szórólapátjai speciális alakjuknak, valamint a felső és alsó végükön található műtrágyaleadási pontoknak köszönhetően kiváló keresztirányú eloszlást biztosítanak.

A különböző szórólapátegységek gyorsan és egyszerűen kicserélhetők a cserélőrendszer segítségével. Tökéletes megoldás azoknak a felhasználóknak, akik többféle művelőútrendszert és műtrágyát használnak.


„Az AMAZONE praktikusan oldotta meg a szórásszélesség beállítását is. Ezt szerszám nélkül, közvetlenül a szórólapátokon lehet beállítani, a szórólapátok szöge egy forgáspont körül állítható és egy rugóterhelésű kar reteszeli őket.”
(„profi” 2015/03 – ZA-V 2000 Profis Tronic műtrágyaszóró menetpróba)


1. Szórólapátok
2. Szórótárcsatest
3. Egyértelmű skálapozíciók
4. QuickSet állítórendszer a szórólapát helyzetének gyors beállításához

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.