Szórótárcsa-hajtás – mechanikus vagy hidraulikus, válassza ki Ön!

Tronic - mechanikus meghajtás

A Tronic kivitel esetében a szórószerkezetet az erőleadó tengely hajtja meg. Ebben az esetben a műtrágyszórót alap tartozékként dörzskupplungos kardántengely védi a túlterheléstől. Egy központi hajtóművön keresztül alakítjuk át a traktor bemenő fordulatszámát, így a szórótárcsák magasabb fordulatszámot kapnak. Ezen az úton lehet alacsony motorfordulatszám mellett, maximális munkaszélességben a műtrágyát üzemanyagtakarékosan kiszórni.

A kezelő terminál fajtájától függően mechanikusan meghajtott műtrágyaszórók esetén 8 - 16 szakasz között lehet váltani.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.