Ultra gyors és pontos! Elektromos állító motorok

Egy műtrágyaszórónak, ami területteljesítmény, maximális kivitt mennyiség és menetteljesítmény tekintetében új dimenziókat nyit meg és egyidőben pontosan dolgozik, szüksége van extrém gyors és pontos állító motorokra. Különleges alkalmazások, mint az automatikus be- és kikapcsolás a fordulókor vagy az ékeknél, a kiszórás alkalmazási kártyával vagy a folyamatos kiigazítás (ArgusTwin és WindControl), az állító motorok a kihívásoknak kiválóan megfelelnek.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.