Ultra gyors és pontos! Elektromos állító motorok

Egy műtrágyaszórónak, ami területteljesítmény, maximális kivitt mennyiség és menetteljesítmény tekintetében új dimenziókat nyit meg és egyidőben pontosan dolgozik, szüksége van extrém gyors és pontos állító motorokra. Különleges alkalmazások, mint az automatikus be- és kikapcsolás a fordulókor vagy az ékeknél, a kiszórás alkalmazási kártyával vagy a folyamatos kiigazítás (ArgusTwin és WindControl), az állító motorok a kihívásoknak kiválóan megfelelnek.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.