ZA-V Control és ZA-V Profis Control

ZA-V Control und ZA-V Profis Control (1) AMASPREAD_d1_181115

A ZA-V Control gépek szériafelszereltségéhez tartozik a gépspecifikus AmaSpread+ kezelő-számítógép.

Minden fontos funkció közvetlenül vezérelhető a megvilágított funkcióbillentyűkkel. A funkcióbillentyűknek és a megvilágított, nagyméretű szimbólumokat és számjegyeket megjelenítő 5,7 colos kijelzőnek hála minden funkció tisztán és egyértelműen látható. Az AmaSpread+ egyszerű kezelési struktúrája és menüfelépítése nagyfokú kezelési komfortot biztosít.

Az AmaSpread+ bal és jobb oldalon is akár 3 szakasz kapcsolására képes. Közvetlenül a terminálban minden beállítás eltárolható összesen 20 műtrágyához, és ezek bármikor ismét lehívhatók. A megművelt terület, a kiszórt mennyiség és a szükséges idők dokumentálásához az AmaSpread+ egy 99 feladatos feladatkezelővel rendelkezik.

Szériafelszereltségben Profis Controlként minden AmaSpread+ terminállal felszerelt ZA-V Control rendelkezik haladási sebességtől függő szórásmennyiség-szabályozás funkcióval, valamint a legmodernebb, két mérőcellás 200 Hz-es mérlegrendszerrel. Opcionálisan választható a ZA-V Profis Control gépekhez a dőlésszög-érzékelő, amelynek segítségével domboldalakon is mindig biztosított a pontos mérési eredmény.

A ZA-V Control ezen kívül támogatja az opcióként rendelhető üresjelzés-érzékelőket, amelyek a tartály jobb és bal oldalához külön jelzik a terminálon, ha a töltöttségi szint az előzetesen beállított érték alá csökken.

A Limiter V+ szintén kezelhető az AmaSpread+ terminálon. A műtrágya menüpontban elvégezhetők a mezsgye-, határ- és árokszórás különböző műtrágyafajtákhoz tartozó előzetes beállításai, amelyeket a kezelőfelület egyes funkcióbillentyűivel közvetlenül be lehet hívni. A gazda így az AmaSpread+ terminállal felszerelt mechanikus hajtású ZA-V-vel is egészen egyszerűen, a traktor vezetőüléséből gombnyomásra, precíz lépésekben tud váltani a mezsgye-, határ-, és árokszórás között a határhelyzettől függően. 

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.