ZA-V hidraulikus tolózár-működtetés

ZA-V mit hydraulischer Schieberbetätigung (1) 2-3_Wegeeinheit_d2_111004

A hidraulikus tolózár-működtetéssel az AMAZONE egyszerű lehetőséget nyújt a tolózár közvetlen kezelésére a traktor két, kettős működésű hidraulikus vezérlőkészülékén keresztül. A többi ZA-V terméktípushoz hasonlóan ez a változat is el van látva a 10–36 méteres munkaszélességben működő precíziós szóróművel és az SBS (Soft Ballistic System) rendszerrel. A gép 1400 és 4200 liter közötti tartálytérfogattal kapható.

A jobb és a bal oldalon található állítókar segítségével pontosan beállíthatók a kifolyónyílások alatti tolózárkonzolok. Egy kiegészítő szorítókengyellel rögzíthető a tolózárkonzol helyzete. A hidraulikus tolózár ilyen módon való állításának különlegessége, hogy a tolózár működtetésére szolgáló hidraulikus henger mindig teljesen kinyit és bezár. Az állítókar helyzete csak a tolózárkonzol reteszelésére szolgál, nem a tolózár ütközőjeként, így nincs nyomás alatt. Ezzel kizárható a kiszórási mennyiség véletlenszerű elállítása.


A hidraulikus tolózár-működtetés előnyei:

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.