ZA-V hidraulikus tolózár-működtetés

ZA-V mit hydraulischer Schieberbetätigung (1) 2-3_Wegeeinheit_d2_111004

A hidraulikus tolózár-működtetéssel az AMAZONE egyszerű lehetőséget nyújt a tolózár közvetlen kezelésére a traktor két, kettős működésű hidraulikus vezérlőkészülékén keresztül. A többi ZA-V terméktípushoz hasonlóan ez a változat is el van látva a 10–36 méteres munkaszélességben működő precíziós szóróművel és az SBS (Soft Ballistic System) rendszerrel. A gép 1400 és 4200 liter közötti tartálytérfogattal kapható.

A jobb és a bal oldalon található állítókar segítségével pontosan beállíthatók a kifolyónyílások alatti tolózárkonzolok. Egy kiegészítő szorítókengyellel rögzíthető a tolózárkonzol helyzete. A hidraulikus tolózár ilyen módon való állításának különlegessége, hogy a tolózár működtetésére szolgáló hidraulikus henger mindig teljesen kinyit és bezár. Az állítókar helyzete csak a tolózárkonzol reteszelésére szolgál, nem a tolózár ütközőjeként, így nincs nyomás alatt. Ezzel kizárható a kiszórási mennyiség véletlenszerű elállítása.


A hidraulikus tolózár-működtetés előnyei:

  • Nincs szükség kezelőterminálra
  • Független hidraulikus tolózár-működtetés két, kettős működésű vezérlővel
  • Alternatív lehetőség az egyszerű 3-utas egység is

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.