ZA-V Profis Hydro

ZA-V Profis Hydro

A hidraulikus meghajtású ISOBUS műtrágyaszóró

A ZA-V programot felfelé a hidraulikus meghajtású ZA-V Hydro bővíti ki. A ZA-V Hydro esetében a „Profis” mérlegrendszer és az ISOBUS kommunikáció is az alapfelszereltség részét képezi.

A hidraulikus szórótárcsa-hajtással lehetővé válik a kétoldali mezsgye-, határ- és árokszórás. A szántóföld szélén végzett egyes szórási funkciók között menet közben át lehet váltani. Ha a beállított fordulatszám nem felel meg a táblahatár pontos szóráshoz, akkor menet közben a terminálon keresztül módosítható. A rendszer automatikusan elmenti az adott határhelyzetre vonatkozó módosításokat a terminálon.

A tábla határán végzett műtrágyakímélő, egyszerűen átkapcsolható és állítható kiszórás mellett a ZA-V Hydro további előnye, hogy a műtrágyaszóró a traktor motorfordulatszámától függetlenül dolgozik. Ezáltal kevesebb üzemanyagot fogyaszt.

A kinyúló és ék alakú területeken történő szóráskor a ZA-V Hydro automatikus üzemmódban az AMAZONE Section Control szoftver GPS-Switch kapcsolóján keresztül összesen 16 szakaszt, kézi üzemmódban pedig 8 szakaszt képes vezérelni.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.