AMAZONE Unimog ZG-TS 7501 Truck

A ZG-TS és a ZG-B felszerelhető műtrágyaszórók ideális megoldást jelentenek bérvállalkozók és üzemek részére, akik nagy távolságokat kénytelenek megtenni a tábla és a telephely között. A szállítójárműre helyezett ZG-TS és ZG-B alkalmazása révén nagy szállítási távolságok is lényegesen gyorsabban és kevesebb üzemanyagot felhasználva tehetők meg. Emellett nagyobb hasmagasságú és nyomtávú szállítójárművekre helyezett műtrágyaszórók is használhatók, ami nagyobb alkalmazási kört enged meg. Mivel a ZG-TS Truck felépítmény is alapfelszereltségként rendelkezik ProfisPro online mérlegrendszerrel, ezen az alkalmazási területen is teljesen új mércét állít fel.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…