Automatikus fékerő-szabályozás

Automatische Bremskraftregelung (1) ZG-TS7501_d0_kw_9918_d2_181120

Annak érdekében, hogy nagy sebességnél és a feltöltöttség eltérő szintjei mellett is biztonságosan tudjon közlekedni az utakon, a ZG-TS modellhez egy opcionális automatikus terhelésfüggő fékerő-szabályozást is kínálunk. Az elektronikus fékrendszer (EBS) a terhelésfüggő fékerő megállapításához az új ProfisPro online mérlegrendszer jelét fogadja. Mivel a mérlegrendszer folyamatosan érzékeli a tartályban található mennyiséget, az ebből levezetett fékerő automatikusan alkalmazkodik hozzá. Ennek köszönhetően minden terhelési tartományban nagyon kifinomult fékezésre nyílik mód. A ZG-TS ezzel az új 167/2013/EU rendelet előírásait is teljesíti.


Az elektronikus szabályozású fékrendszer előnyei:

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.