DESIGN AWARD 2018

DESIGN AWARD 2018

A tetszetős forma és a kiváló teljesítmény összjátékának köszönhetően a „mezőgazdasági gépek” kategóriában induló ZG-TS 10001 igencsak meggyőzte és fellelkesítette az iF zsűri tagjait: a világ minden tájáról összegyűlt szakértőket és tervezőket. A zsűri értékelési szempontjai a tervezés minősége mellett a megmunkálás, az anyagválasztás, az innováció foka és a környezeti kompatibilitás, a funkcionalitás és az ergonómia, valamint a használati megjelenítés és a biztonság voltak.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

EasyCheck - Digitális, mobil ellenőrző állomás a keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálásához

Pontos kiszórás könnyedén!

A keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálása a digitális mobil próbapaddal. Helyezze le a tesztszőnyeget, szórjon rá műtrágyát, fotózza le okostelefonjával, elemezze a keresztirányú eloszlást az alkalmazásban, majd tekintse meg a korrigált szórásbeállítási javaslatot.