Nyomkövető hídkormányzás

Spurtreue Achsschenkellenkung (1) ZG-TS01_10001_profispro_d0_kw_P7235733_d2_181120

Az opcionális kormányzott híddal felszerelt ZG-TS vontatott műtrágyaszórók akár 28°-os kormányzási szöget is lehetővé tesznek. Ez azt jelenti: Már 1 800 mm-es nyomtávnál és 520 mm-es abroncsszélességnél is lehetséges az iránytartó utánfutás. Az automatikus kormányzás még a lejtős terepen való ellenkormányzást is lehetővé teszi. Amint a szórótárcsa-hajtást kikapcsolják és a sebesség túllépi a 15 km/h értéket, a kormányzás automatikusan kikapcsol és biztonságos közúti szállítást tesz lehetővé akár 60 km/h sebességig.


Spurtreue Achsschenkellenkung (2) ZG-TS10001-profis-pro_Claas_d0_kw_DJI_1199_d2_181120
Nyomkövető hídkormányzás

A hídkormányzás előnyei:


WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.