Nyomkövető hídkormányzás

Spurtreue Achsschenkellenkung (1) ZG-TS01_10001_profispro_d0_kw_P7235733_d2_181120

Az opcionális kormányzott híddal felszerelt ZG-TS vontatott műtrágyaszórók akár 28°-os kormányzási szöget is lehetővé tesznek. Ez azt jelenti: Már 1 800 mm-es nyomtávnál és 520 mm-es abroncsszélességnél is lehetséges az iránytartó utánfutás. Az automatikus kormányzás még a lejtős terepen való ellenkormányzást is lehetővé teszi. Amint a szórótárcsa-hajtást kikapcsolják és a sebesség túllépi a 15 km/h értéket, a kormányzás automatikusan kikapcsol és biztonságos közúti szállítást tesz lehetővé akár 60 km/h sebességig.


Spurtreue Achsschenkellenkung (2) ZG-TS10001-profis-pro_Claas_d0_kw_DJI_1199_d2_181120
Nyomkövető hídkormányzás

A hídkormányzás előnyei:


WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

EasyCheck - Digitális, mobil ellenőrző állomás a keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálásához

Pontos kiszórás könnyedén!

A keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálása a digitális mobil próbapaddal. Helyezze le a tesztszőnyeget, szórjon rá műtrágyát, fotózza le okostelefonjával, elemezze a keresztirányú eloszlást az alkalmazásban, majd tekintse meg a korrigált szórásbeállítási javaslatot.