Optimalizált szórási kép

Optimiertes Streubild (2) TS3-Streuscheibe_d2_181128_CMS

Normál szórás
A bevezetőrendszer beállításával megváltozik a kiszórandó anyag adagolási pontja a szórótárcsán, és ezzel szabályozható a szórási távolság és a keresztirányú eloszlás. A munkaszélesség ezenkívül egyedileg is beállítható a fordulatszám megváltoztatásával.


Nem érzékeny szórási kép többrétegű szórási felülettel

Optimiertes_Streubild (1) Streubild_3D_001_d0_20130109_CMS

A szórólapátok sajátos formája és szögállása révén a TS szórószerkezetnél többrétegű szóráskép alakul ki. Így a hosszú és rövid szórólapátok szórási sávjai nem befolyásolják egymást ellentétesen, és fenntartják optimális röppályájukat.


Háromdimenziós szóráskép

A szórószerkezet kifejlesztése háromdimenziós szórásképek segítségével történt, hogy tökéletes keresztirányú eloszlás jöjjön létre 54 m munkaszélességig. A nagy átfedések gondoskodnak a perfekt szóráskép kialakításáról, és kimondottan stabilabbak az összes külső behatás ellen, mint pl. oldalszél, lejtő, a levegő páratartalma és változó műtrágya minőség.

Optimiertes Streubild (3) Schlepper_mit_Fahrspur_CMS

  1. Keresztirányú elosztás (36 m munkaszélesség)
  2. 72 m dobási távolság

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…