Soft Ballistic System pro – a műtrágyák különösen kíméletes kezeléséhez

Soft Ballistic System pro (1) ZA-TS_Buersteneinheit_d2_140106

4 döntő előny az SBS pro rendszerrel

A műtrágya különösen kíméletes kezelést igényel, mivel csak így biztosítható a pontos és kifogástalan elosztás a növények részére a teljes munkaszélesség mentén. Az a műtrágya, amely már a műtrágyaszóróban megsérül, nem szórható ki megbízható pontossággal.

Az AMAZONE Soft Ballistic System pro „biztonsági csomag” az alapfelszerelés része. A keverőszerkezet, az adagolóelemek és a szórótárcsák optimálisan illeszkednek egymáshoz. Ez kíméli a műtrágyát, és biztosítja annak optimális hatásait.


 1. Kíméletes vezetés:
  A garatcsúcsokban elhelyezett, elektromosan hajtott, csillag alakú keverőszerkezetek gondoskodnak az egyenletes műtrágyaáramról a szórótárcsára. A keverőszerkezet lassan forgó, csillag alakú szegmensei a műtrágyát egyenletesen szállítják a mindenkori kifolyónyíláshoz. Ha a bevezetőrendszer elfordul, a keverőszerkezet vele együtt fordul, és így mindig tökéletesen a kifolyónyílás felett van pozicionálva. A keverőszerkezet automatikusan kikapcsol, mihelyt lezár a tolózár.
   
 2. Kíméletes feladás:
  A bevezetőrendszer állítószerkezetével szabályozható a szórási távolság és a szórási irány. A munkaszélesség ezenkívül még egyedileg is beállítható a fordulatszám megváltoztatásával. A műtrágya adagolása rendkívül központosan, alacsony kerületi sebesség mellett történik, és így nagyon csekély a műtrágyatörés. A bevezetőrendszer koncentrikus elállításával a műtrágya kezelése mindig kíméletes.
   
 3. Kíméletes gyorsítás:
  Az AMAZONE Soft Ballistic System pro 600 - 900 ford/perc standard szórótárcsa-fordulatszámmal kíméletesen hozza lendületbe a műtrágyát. Még az alacsony törőszilárdságú műtrágyafajták is megtartják szórási tulajdonságaikat, és tiszta szórásképet hoznak létre.
   
 4. Kíméletes kijuttatás:
  Az AMAZONE Soft Ballistic System csak annyi energiát ad át a műtrágyának, amennyi az optimális röppálya és a pontos szóráskép érdekében szükséges. Ehhez a szórótárcsák optimálisan vannak beállítva szállításra.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.