Soft Ballistic System pro – a műtrágyák különösen kíméletes kezeléséhez

Soft Ballistic System pro (1) ZA-TS_Buersteneinheit_d2_140106

4 döntő előny az SBS pro rendszerrel

A műtrágya különösen kíméletes kezelést igényel, mivel csak így biztosítható a pontos és kifogástalan elosztás a növények részére a teljes munkaszélesség mentén. Az a műtrágya, amely már a műtrágyaszóróban megsérül, nem szórható ki megbízható pontossággal.

Az AMAZONE Soft Ballistic System pro „biztonsági csomag” az alapfelszerelés része. A keverőszerkezet, az adagolóelemek és a szórótárcsák optimálisan illeszkednek egymáshoz. Ez kíméli a műtrágyát, és biztosítja annak optimális hatásait.


 1. Kíméletes vezetés:
  A garatcsúcsokban elhelyezett, elektromosan hajtott, csillag alakú keverőszerkezetek gondoskodnak az egyenletes műtrágyaáramról a szórótárcsára. A keverőszerkezet lassan forgó, csillag alakú szegmensei a műtrágyát egyenletesen szállítják a mindenkori kifolyónyíláshoz. Ha a bevezetőrendszer elfordul, a keverőszerkezet vele együtt fordul, és így mindig tökéletesen a kifolyónyílás felett van pozicionálva. A keverőszerkezet automatikusan kikapcsol, mihelyt lezár a tolózár.
   
 2. Kíméletes feladás:
  A bevezetőrendszer állítószerkezetével szabályozható a szórási távolság és a szórási irány. A munkaszélesség ezenkívül még egyedileg is beállítható a fordulatszám megváltoztatásával. A műtrágya adagolása rendkívül központosan, alacsony kerületi sebesség mellett történik, és így nagyon csekély a műtrágyatörés. A bevezetőrendszer koncentrikus elállításával a műtrágya kezelése mindig kíméletes.
   
 3. Kíméletes gyorsítás:
  Az AMAZONE Soft Ballistic System pro 600 - 900 ford/perc standard szórótárcsa-fordulatszámmal kíméletesen hozza lendületbe a műtrágyát. Még az alacsony törőszilárdságú műtrágyafajták is megtartják szórási tulajdonságaikat, és tiszta szórásképet hoznak létre.
   
 4. Kíméletes kijuttatás:
  Az AMAZONE Soft Ballistic System csak annyi energiát ad át a műtrágyának, amennyi az optimális röppálya és a pontos szóráskép érdekében szükséges. Ehhez a szórótárcsák optimálisan vannak beállítva szállításra.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

EasyCheck - Digitális, mobil ellenőrző állomás a keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálásához

Pontos kiszórás könnyedén!

A keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálása a digitális mobil próbapaddal. Helyezze le a tesztszőnyeget, szórjon rá műtrágyát, fotózza le okostelefonjával, elemezze a keresztirányú eloszlást az alkalmazásban, majd tekintse meg a korrigált szórásbeállítási javaslatot.