ZG-TX Easy – Igazán egyszerű kezelés a gépspecifikus EasySet 2 kezelőszámítógéppel

Komfortos elektromos beállítás és vezérlés 

Az EasySet 2 gépspecifikus kezelőszámítógépének terminálja igazán egyszerű kezelhetőséget garantál minden traktorban. Mindössze egy 12 V-os áramcsatlakozóra van szükség. Ez minimálisra csökkenti a traktorral szemben támasztott követelményeket, és azt jelenti, hogy sokféle traktorral minden további nélkül használható.

Az elektromos kettős tolózárral együtt az EasySet 2 lehetőséget ad a kiszórási mennyiség precíz beállítására. A kívánt kiszórási mennyiséget a kezelőterminálon tudja megadni, és a szórás során kényelmesen növelheti vagy csökkentheti a vezetőfülkéből akár csak az egyik, akár mindkét oldalon.

A gépvezérlést a félautomata mennyiségkalibrálás és a visszamaradó mennyiségek leürítésének kényelmes funkciója teszi teljessé. Az AutoTS szóráshatároló rendszer kényelmesen vezérelhető az EasySet 2 segítségével. A mészhez való szóráshatároló ernyő munkahelyzete szintén kijelzésre kerül. 


Előnyök 

  • A szórásmennyiség haladási sebességtől függő szabályozása 
  • Kényelmes elektromos kezelés és a kiszórási mennyiség beállítása a traktorfülkéből 
  • Egyszerű kezelőterminál menük nélkül, csak közvetlen funkciógombokkal 
  • Integrált hektárszámláló össz-hektárszámlálóval 
  • Alacsony igények a vontatóval szemben 
  • Az AutoTS szóráshatároló berendezés egyszerű kezelése

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…