AmaSpray+ kezelő számítógép

Amaspray_001_d2_110908_rdax_170x151.jpg

Az Ön megbízható asszisztense

Az AmaSpray+ kimondottan az AMAZONE növényvédelmi permetezőgépek kezelésére szolgál, és az UF egyszerű, de automatikus szabályozását teszi lehetővé. A kezelőterminálba integrált kapcsoló 5, 7 vagy 9 keretszakasz kapcsolására ad lehetőséget. Az AmaSpray+ digitális nyomáskijelzővel és digitális tartályszintjelzővel rendelkezik. Regisztrálja a kiszórt mennyiségeket és a lepermetezett területeket. A hidraulikus funkciók kezelése a traktor vezérlőkészülékeivel történik. A szórókeret dőlésszöge és reteszelése ugyancsak megjelenik az AmaSpray+ készüléken. Opcionálisan az AmaSpray+ készülékkel a szórókeret egyoldalasan összecsukható, illetve másik lehetőségként a szegélyfúvókák vezérelhetők.

Az AmaSpray+ kezelő terminál soros porton keresztül használható az automatikus dokumentációhoz (ASD) és részterület-specifikus alkalmazással is.


Az AmaSpray+ funkciói:


Opcionálisan elérhető:

  „Az AMASPRAY+ fedélzeti számítógép és a ProfiClick kombinációjával kényelmesen kezelhető a permetezőgép.”
(dlz agrarmagazin – Az UF 1201 gép szántóföldi tesztje „Kis szélességhez is ideális” · 2016/05)
 

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.