Automatikus vezérlés Flow-Control-lal – Dolgozzon úgy, mint egy nagy tartállyal

Automatische Steuerung durch Flow-Control (1) FLOWCONTROL FÜR MARKETING_mit_Nummern_2

Elektronikus szintvezérlés

Az FT 1001 sajátossága 100%-osan a függesztett permetezőgépbe integrált fronttartályon alapul, az ISOBUS terminál Flow-Control elektronikus szintvezérlésén keresztül. A Flow-Control (folyamatos ellenőrzés) technikai alapját a tartályokban elhelyezett két elektronikus szintérzékelő és a két csúcsteljesítményű injektor képezi. Az átviteli teljesítmény mindegyik irányban akár 200 l/min. A permetlé mindig ideálisan homogenizált.

Az ISOBUS terminál automatikusan vezérli a folyadék körfolyamatot úgy, hogy mindig optimális súlyeloszlás uralkodik. Ezzel megakadályozza a mellső tengely túl korai tehermentesülését. A töltöttségi szinttől függően a fronttartályból a megfelelő időben újra permetlevet szállít, hogy a függesztett permetezőgép sose ürüljön ki a fronttartály előtt. A permetlé eközben mindig homogén marad.

A kézi vezérléssel arra is van lehetőség, hogy a fronttartályban csak tiszta vizet vigyen magával.


Automatizált folyadékáramlás Flow-Control-lal:

  1. AmaTron 4
  2. Csúcsteljesítményű injektorok 
  3. Injektor-kapcsolószelepek
  4. Elektronikus töltöttségszint-jelzők
  5. Flow-Control szivattyú, 115 l/perc
  6. Belső tisztítás
  7. UF 01 permetlészivattyú
  8. Permetlévezeték

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.