AmaPilot+ többfunkciós kezelőkar – Számos funkció egy kézben

Multifunktionsgriff AmaPilot+ (1) Pantera7004_d0_kw_P6010855_d2_230829_CMS

„Szálljon be, és már indulhat is” – ez a mottónk! Vezesse Pantera gépét fokozatmentesen és intuitív módon az AmaPilot+ többfunkciós kezelőkarral. A tempomat-funkcióval és a többfunkciós vezérlőkar maximum állásában a Pantera képes akár 50 km/h sebességet is elérni közúton, a szántóföldön pedig az előre kiválasztott permetezési sebességgel halad (a sebességhatár az egyes országok közlekedési szabályai miatt változhat).

Ha a menetvezérlő kart hátrafelé húzza, akkor automatikusan működteti a hidrosztatikus féket. Ez az önműködően bekapcsoló hidraulikus fék minden helyzetben segíti a vezetőt, a legmagasabb fokú precizitást garantálva megközelítésnél és tolatásnál. 

A többfunkciós kezelőkar ugyancsak lehetővé teszi a permetezőgép kezeléséhez szükséges összes funkció vezérlését. Így vezérelheti az AmaPilot+ segítségével a kormányzásmenedzsment összes funkcióját, a szakaszolás- és szórókeret-vezérlést, a szegélyfúvóka-kapcsolást és más kiegészítő funkciókat, valamint a plusz-mínusz kiszórási mennyiség gombot.


Előnyök az AmaPilot+ révén: 

  • Tökéletes ergonómia 
  • Szinte az összes funkció közvetlenül elérhető 3 szinten 
  • Állítható kéztámasz 
  • Tetszőleges és egyénre szabott gombkiosztás


  • A saját fejlesztésű új kartámasz páratlanul rendezett és ergonomikus kialakítású. Kifejezetten az önjáró permetezőgép funkciókészletéhez igazítottuk, hogy minden fontos funkció könnyen elérhető közelségben legyen.

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.