Nyomás alatti cirkulációs rendszer (DUS)

DUS_rdax_170x263.jpg

Nyomás alatti cirkulációs rendszer (DUS) – már több mint 10 000 alkalommal bizonyított

Az AMAZONE DUS nyomás alatti cirkulációs rendszer garantálja a megbízható keringtetést a teljes rendszerben. A munkavégzés megkezdésekor a vezetékrendszer a szórókeretet is beleértve nyomás alá kerül és a permetezési iránnyal ellentétesen permetlé áramlik benne. A szórókeret vezetékei így mindig fel vannak töltve, és a teljes munkaszélességben azonnal alkalmasak a permetezésre. Így a fordulóban sincs szükség várakozási időre.

Az egyes szakaszok lekapcsolásakor, a fordulókban vagy szállítás közben a permetlé folyamatosan kering a nyomásszabályozásnak köszönhetően. Így elkerülhetők a lerakódások, dugulások vagy az oldat szétválása a permetlévezetékekben.

Tisztításnál a vezetékeket a fúvókákig teljesen átmossa a tiszta víz, miközben nincs szükség a mosóvíz kieresztésére. A tisztítás közben a koncentrált permetlé a nyomásvezérelt cirkulációs rendszernek köszönhetően a permetlétartályba van visszavezetve.


DUS nyomás alatti cirkulációs rendszer lekapcsolt szakaszolásnál

A nyomásszabályozó a nyomáscsökkentő szelephez vezeti a permetlét, ahonnan az alacsony nyomáson (0,8 bar) továbbáramlik a visszacsapószelephez. A permetlé ekkor a permetezőcsöveken át visszaáramlik a tartályba. A fúvókatestek megbízhatóan zárva maradnak, mivel a membrános visszacsapószelepek csupán 1,0 bar nyomásnál nyitnak.
További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.