Super-L3 szórókeret

Super-L3-Gestänge (1) Pantera7004_d0_kw_DJI_20230601154658_0145_d2_231005_CMS

Szuperstabil, szuperkönnyű és szuperkompakt akár 48 m-es üzemi szélességhez

Super L3 szórókeret 30 és 48 m közti munkaszélességekkel
A szórókeret különleges AMAZONE profilszerkezete maximális stabilitást biztosít alacsony saját tömeg mellett. A Super L3 szórókeret belső kinyúlókarjai acélból készülnek. A minél kisebb össztömeg érdekében a külső kinyúlókarok anyaga alumínium. A külső tagok előnye az, hogy a szórókeret végén kisebb tömeget kell nyugodtan vezetni a növényállomány felett. Nagy munkaszélességek esetén különösen fontos a nyugodt szórókeret-vezetés az utolsó tagoknál. A kis saját tömeg melletti maximális stabiltás érdekében a 48 méteres Super L3 szórókeret utolsó előtti tagok profilja karbonból készül.


Mindig a legjobb felszerelés
A 39 m-es vagy nagyobb munkaszélességű Super L3 szórókereteken alapfelszereltségként megtalálható a ContourControl aktív szórókeret-vezetés, a SwingStop plus lengéscsillapítás és az AmaSwitch vagy AmaSelect fúvókánkénti szakaszolás, DUS pro rendszerrel. 

A masszív tagoknak és a külső tagokban megtalálható hidraulikus előfeszítésű ütközésvédelmi csuklóknak hála a szórókeret minden körülmény között nyugodt viselkedést mutat. Ha a masszív kialakítás ellenére kanyarokban vagy gyorsításnál mégis jelentkeznének lengések, azokat a SwingStop közvetlen módon csökkenti.

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.