AmaSpray+ fedélzeti számítógép

Bordcomputer AmaSpray+ (1) Amaspray_001_d2_110908

Egyszerű és sokoldalú

Az AmaSpray+ lehetővé teszi az UG permetezőgép egyszerű, mégis teljesen automatikus szabályozását. A kezelőterminálba integrált kapcsoló 5, 7 vagy 9 keretszakasz kapcsolására ad lehetőséget. Az AmaSpray+ digitális nyomáskijelzővel és digitális tartályszint jelzővel rendelkezik. Regisztrálja a kiszórt mennyiségeket és a lepermetezett területeket. A hidraulikus funkciók kezelése a traktor vezérlőkészülékeivel történik. A szórókeret dőlésszöge és reteszelése ugyancsak az AmaSpray+ készüléken jelenik meg. Opcionálisan az AmaSpray+ készülékkel a szórókeret egyoldalasan összecsukható, illetve alternatív lehetőségként a szegélyfúvókák külön vezérelhetők. 

Az AmaSpray+ kezelő terminál soros porton keresztül használható az automatikus dokumentációhoz (ASD) és részterület-specifikus alkalmazáshoz is.


Előnyei:


Kiegészítő funkciók (opcióként):

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon

A jövő növényvédelme meg kell, hogy változzon - A növényvédelem a földművelés fontos részét képezi a magas hozamok és az optimális minőségek érdekében. Ez a két tényező a világ növekvő népessége mellett rendkívüli szereppel bír az élelmiszerellátás biztosításához.