ProfiClick – Kis kapcsolódoboz, nagy komfort

ProfiClick (1) ProfiClick_AMASPRAY_001_d1_141208

A szórókerethez és a kormányzáshoz: A ProfiClick kapcsolótáblával egyszerűen és precízen kezelhetők az AMAZONE permetezőgépek szórókerettel és kormányzással kapcsolatos, hidraulikusan működtetett funkciói.

A készülék az AMAZONE teljes permetezőgép-termékpalettához elérhető az elektrohidraulikus „Profi hidraulika 1” rendszerrel kombinálva. A ProfiClick kapcsolótábla minden kezelőeleme ergonomikusan van elhelyezve és közvetlenül kapcsolódik egy funkcióhoz. A szórókeret dőlését, vagy a vontatott permetezőgépek automatikus kormányzását szabályozó forgatógomb menet közben vakon kezelhető a középhelyzetet mechanikusan jelző funkciójának köszönhetően. A gépkezelő így tökéletesen koncentrálhat a vezetésre.

Az AMAZONE permetezőgépek hidraulikus funkcióinak kezelésére szolgáló ProfiClick kapcsolótábla az AmaSpray+ kezelő számítógéppel vagy tetszőleges ISOBUS terminállal kombinálható. Ez a kapcsolótábla így kedvező árú és komfortos kezelési lehetőséget kínál a hidraulikus funkciókhoz egy állandó olajkörön keresztül. A traktoron csak egy egyszeres működésű vezérlőkészülékre és egy nyomásmentes visszafolyóágra van szükség.

A ProfiClick rendelkezésre áll a kormányzás nélküli UF, UG és UX, a vonórúdkormányzással felszerelt UG, ill. a tengelykormányzással felszerelt. UX gépekhez.

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.