Catros, Catros+, CatrosXL vagy Certos? Használja a rendkívüli előnyöket!

Catros, Catros+, CatrosXL oder Certos (1) Catros_plus_5001_d3_7527_111011

Rendkívül alacsony üzemanyagigény

A Catros rövidtárcsákkal munkavégzés közben gond nélkül haladhat 12 km/h és 18 km/h közti sebességgel. Lehetővé teszik a nagyon magas területteljesítményt és minimumra csökkentik a szükséges munkaidőt. A gazdálkodás eredményessége szempontjából azonban döntő jelentőségűek az üzemanyag-, kopás miatti és javítási költségek is. Annak érdekében, hogy megbízható számadatokat lehessen meghatározni ezekre a költségekre vonatkozóan, az AMAZONE több éven keresztül tesztméréseket végzett a Groß-Umstadt-i DLG tesztközponttal együttműködve.

A Catros rövidtárcsák minden tesztmérés során rendkívül üzemanyag-takarékosnak bizonyultak. Például az átlagos 6 cm-es munkamélységű tarlóhántás során – a talajtípustól és a domborzati viszonyoktól függően – mindössze 4 l/ha körüli üzemanyagszükségletet állapítottak meg. Hasonlóan kedvezőek voltak a magágykészítésre vonatkozó fogyasztási értékek.


„Az AMAZONE a vonóerőigényt 90 lóerőben (66 kW) határozza meg. Kíváncsiak voltunk, és szándékosan választottunk egy könnyű, 106 lóerős (78 kW) traktort. Elegendő első ballasztot felszerelve elragadtatással tapasztaltuk, hogy még enyhe lejtőkön is képesek voltunk tartani a több mint tizenkét kilométer/órás munkasebességet."
(Agrartechnik - 08/2012)

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.