Micro plus mikrogranulátum-szóró az EDX 6000-TC szemenkénti vetőgéphez

EDX_akt_201702_17.jpg

Az AMAZONE lehetővé teszi az EDX 6000-TC géphez két pneumatikus mikrogranulátum-szóró beépítését. Így egy menetben két különböző mikrogranulátum adható a vetőgéphez. Az AMAZONE Micro plus előnye, hogy az összes sor egyetlen közös tartályból beszórható. Ez optimalizálja a töltési időket. Az elektromos hajtás, valamint az adagolóhenger egyszerű cseréje jelentős kényelmet nyújt a kívánt kiszórási mennyiség beállításában. A Micro plus mikrogranulátum-szóró normál szállítási terjedelmébe beletartozó adagolóhenger 4...15 kg/hektár területet szór be. Ezen túlmenően, külön kívánságra 2 és 7 kg/hektár kapacitású opcionális adagolóhenger is szállítható.

Mikrogranulátum-szórós kivitel esetén a csoroszlya területén a „közvetlenül a vetőbarázdába“ vagy az „a záródó vetőbarázda felett“ leadási pontok választhatók. Két beépített szóró esetén mindkét leadási pont használható.

A Micro plus mikrogranulátum-szóró kezeléséhez rendelkezésre áll az AMADRILL+ fedélzeti számítógép vagy a kényelmes AMATRON 3 kezelői terminál. Az AMATRON 3 terminálon keresztüli integrált kezelés révén költségcsökkenés érhető el a terminál beszerzésénél, és kevesebb helyre lesz szükség a traktor fülkéjében.