Precis – mindig pontosan adagolva

Precis (1) Cataya-3000-Super_Fendt_d0_kw_1702_d1_161117

A mechanikus adagolórendszer

Az AMAZONE Precis adagolórendszer beépített kifolyógara- tával garantálja a minimális visszamaradó mennyiségeket és az egyenletes vetést. A vetőtengely hajtásáról mechani- kus módon a talajkerékhajtás, vagy választás szerint elekt- romos módon az ElectricDrive gondoskodik. A vetőmagok széles választéka mellett biztosítható a mennyiség pontos betartása. A központi kalibráló csappantyúval a vetési üzemmód és a kalibrálás között nagyon kényelmes az átkapcsolás.

A beépített kifolyógaratnak köszönhetően nem marad visz- szamaradó mennyiség a vetőmagtartályban, így a fajtavál- tás gyorsan és tisztán elvégezhető. Az apró szemű vető- magról normál szemű vetőmagra való átváltás az elzáró tolózár által valósul meg. Még a vetőkerék kicserélése is problémamentesen lehetséges az adagolórendszer kialakítása miatt.

Egy beállítható üresjelzés-érzékelő felügyeli a vetőmagtar- tály töltöttségi szintjét. Az ellenőrző ablakok és a tartály belső világítása lehetővé teszik a töltöttségi szint gyors optikai ellenőrzését is.