SmartCenter Comfort csomaggal – a még könnyebb kezelésért

7-Wege-Druckhahn (1) UF2002_FT_Fendt_d0_kw_3830_d2_190917

A Comfort csomagnak alapesetben része a TwinTerminal 3.0 is. Lehetőség van még az önfelszíváshoz automatikus leállításra is. Opcionálisan a nyomásos feltöltéshez is létezik ilyen töltésleállítás. Alkalmazás közben a keverőszerkezet vezérlése a tartály töltöttségi szintjétől függően vezérli a keverési teljesítményt. Csökkenő töltöttségi szint esetén automatikusan csökken a keverési teljesítmény a teljes lekapcsolásig, hogy megakadályozza a habképződést alacsony töltöttség mellett. Ezen túlmenően a keverőszerkezet automatikus szabályozása a keverőszerkezet autodinamikus vezérlését teszi lehetővé. Ez a következőket jelenti: Ha nagyobb kiszórási mennyiség szükséges a szórókeretnél, akkor a keverőmű teljesítménye csökkentésre kerül. Ha a fúvókák aztán a fordulónál újra záródnak, akkor a keverőszerkezet automatikusan megnyílik.

Permetezés után a Comfort csomaggal teljesen automatikusan elvégezhető a tisztítás, amely teljes egészében a traktor vezetőfülkéjéből irányítható. 

Az olyan további funkciók, mint a szórókeret öblítése, a keringetéses tisztítás erős lerakódások esetén, vagy egy meghatározott mértékű hígítás az utólagos tartálybekeveréshez a területen, ugyancsak benne vannak a Comfort csomagban.


„Remek az új 7 állású nyomócsap, amivel a nyomóoldal valamennyi funkciója kezelhető. A kezelési hiba ezzel gyakorlatilag kizárható.”
(„agrarheute” – 2002 és FT 1001 menetpróba· 2018/03)