Zavartalan betöltés maximális teljesítménnyel

UF02_Einspuehlbehaelter_rdax_142x300.jpg

A 60 literes bekeverőtartály közvetlenül a kezelőszervek alatt található. A hatalmas, 150 l/perc szívóteljesítmény gyors és abszolút zavarmentes feltöltést, valamint maradéktalan ürítést garantál. Por és granulátum kiszerelésű anyagok hatékony bekeverése érdekében az elszívó nyílás alatt található egy kiegészítő keverőfúvóka, amely megbízhatóan megakadályozza az elszívó nyílás eltömődését. Ez a keverőfúvóka fokozatmentesen állítható, és a fokozatmentesen adagolható nagyteljesítményű körvezetékkel párhuzamosan üzemeltethető.

A bekeverőtartály mind a szívási, mind a nyomási feltöltés közben a fokozatmentesen beállítható 3-utas csapon keresztül öblítővízzel táplálható!

A kannatisztító fúvóka a tartály vagy a mérőpohár egyszerű lenyomásával aktiválható. A tartálytisztító fúvóka felső területén található ezenkívül egy kisebb talpfelület is, amelyen a fúvóka speciálisan a kanna nyakának hatékony tisztításához aktiválható.

Az olyan részletek, mint a mérőpohár tartója vagy a kanna lecsepegtetési lehetősége a porral és folyadékkal szemben tömített fedél belső oldalán igazán kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé a gépkezelő számára. Ha a bekeverőtartály lezárva, akkor a tartálytisztító fúvóka segítségével teljes belső tisztítás végezhető. A bekeverőtartály jobb oldalán található az alapfelszereltséghez tartozó szórópisztoly.


„A bekeverőtartálynál mindenre gondoltak: Még a kannák is szépen kicsöpöghetnek”
(„agrarheute” – Menetpróba - UF 2002 és FT 1001 · 2018/03)


„A 60 literes bekeverő tartály jó nagy adagot elnyel. Meggyőződhettünk róla a keserűsó bekeverésénél.”
(„agrarheute” – Menetpróba - UF 2002 és FT 1001 · 2018/03)