Nagyobb teljesítmény – nagyobb meggyőző erő

ROTOR_3D_PH1500_d1_180828

PowerCompactor: Hosszú és megbízható munka ürítés nélkül!

A PowerCompactor rendszerrel új teljesítményosztályt hozott létre a Profihopper. A PowerCompactor olyan szállítócsiga- rendszer, amely egy hossz- és egy keresztirányú szállítócsigából áll. Ez teszi lehetővé, hogy a hozzá hasonlítható gépekhez képest a Profihopper magasabb szállítóteljesítményt és sebességet mutasson fel magas fűben is.

Az aprítékot a felvétel után a szállítócsiga-rendszer azonnal összetömöríti, és a gyűjtőkosárba gyűjti. A tömörítés révén a 730 vagy 1100 literes gyűjtőtartályba több mint 1000 vagy 1600 l nem tömörített apríték gyűjthető. Ez a megoldás majdnem 50%-kal növeli a tartály kapacitását. A tartály ürítésével járó időveszteségek emiatt azonnal 50%-kal csökkennek, amivel párhuzamosan megnő a gép és a munkaerő termelékenysége.


  • Az idegeknek és a környezetnek egyaránt jó: A szállítórendszer nem igényel légáram használatot, így zajszegényen és messzemenően pormentesen dolgozik.


„A kaszálómű tisztán vág, a szállítócsiga pedig nedves körülmények között is megbízhatóan juttatja el az aprítékot a nagy gyűjtőtartályba.”
(Kommunaltechnik, gyakorlati teszt 2013/07)