AmaPilot+ többfunkciós kezelőkar – Számos funkció egy kézben

Pantera_4502_d0_kw_3653_d2_170210_rdax_170x121.jpg

„Szálljon be, és már indulhat is” – ez a mottónk! Vezesse Pantera gépét fokozatmentesen és intuitív módon az AmaPilot+ többfunkciós kezelőkarral. A tempomat-funkcióval és a többfunkciós vezérlőkar maximum állásában a Pantera képes akár 50 km/h sebességet is elérni közúton, a szántóföldön pedig az előre kiválasztott permetezési sebességgel halad (a sebességhatár az egyes országok közlekedési szabályai miatt változhat).

Ha a menetvezérlő kart hátrafelé húzza, akkor automatikusan működteti a hidrosztatikus féket. Ez az önműködően bekapcsoló hidraulikus fék minden helyzetben segíti a vezetőt, a legmagasabb fokú precizitást garantálva megközelítésnél és tolatásnál.

A többfunkciós kezelőkar ugyancsak lehetővé teszi a permetezőgép kezeléséhez szükséges összes funkció vezérlését. Így vezérelheti az AmaPilot+ segítségével a kormányzás menedzsment összes funkcióját, a szakaszolást és a szórókeret-vezérlést, a szegélyfúvóka-kapcsolást és más kiegészítő funkciókat, valamint a plusz-mínusz kiszórási mennyiség gombot.


Előnyök az AmaPilot+ révén: 

  • Tökéletes ergonómia 
  • Szinte az összes funkció közvetlenül elérhető 3 szinten Állítható kéztámasz 
  • Tetszőleges és egyedi gombkiosztás