Smart Precision System: Pontosabb – időtakarékosabb – környezetkímélőbb

Smart Precision System (1) IceTiger_Prototyp_d0_kw_P2056710_d1_210521

Exkluzív!

Állítható szállítószalag – precíz kijuttatás minimális mennyiségeknél is
A hidraulikusan meghajtott, széles sótartó felülettel rendelkező szállítószalagnak hála biztonságosan elkerülhető a boltozódás.

  • A hidraulikus motornak köszönhetően a szállítószalag sebessége gyorsan átváltható gyorsról lassúra, így szükség szerint akár 5 g/m² minimális mennyiség is pontosan kijuttatható.
  • Egy rugózott és láncfüggönnyel ellátott csúszka átengedi a kisebb idegen testeket.


Elektromos feladásipont-állítás ISOBUS-terminállal
A szóráshatároló ernyő jobbra és balra történő elmozdítását menet közben egy elektromos szervomotor végzi. A kezelő a traktor vezetőüléséből egyszerűen csak beírja az ISOBUS-terminálon, hogy mennyire kíván balra és jobbra szórni. Az elektromos feladásipont-állítás ezután teljesen automatikusan és pontosan beállítja a szóróanyag feladási pontját. Ezzel egy időben egy hidraulikus motor szabályozza a szórótárcsák fordulatszámát. Ilyen módon automatikusan létrejön a kívánt szimmetrikus vagy aszimmetrikus szórási kép. És már indulhat is! Kényelmesebb és egyszerűbb már nem is lehetne. 

Az EasySet 2 kezelőszámítógéppel alternatívaként kézi feladásipont-állítás is megvalósítható.


Precíziós szórótárcsa – pontos és kímélő kijuttatás
Mind a könnyen áramló, csekély nedvességtartalmú finomított sók, mind a nehezebb, nagyobb nedvességtartalmú kősók eltömődés nélkül szórhatók. A só, valamint az FS30 nedves só 5 g/m² és 80 g/m² mennyiségben, míg a zúzalék legfeljebb 300 g/m² mennyiségben juttatható ki.