GPS-ScenarioControl

A GPS-ScenarioControl az AmaTron Twin alkalmazás bővítménye, amelyhez az AmaTron Connect licenc is szükséges. Ez a terminálszoftver a területen történő összetett és ismétlődő kapcsolási folyamatok automatizálására szolgál.

A GPS-ScenarioControl útvonaltervezési funkciója megkönnyíti a gépek számára a területen való tájékozódást. Az AMAZONE ISOBUS-os műtrágyázási technológiájával kombinálva bizonyos kapcsolási műveletek (szegély-, határ- és árokszórás, valamint HeadlandControl) is automatizálhatók, így megelőzhetők a kezelési hibák.


A GPS-ScenarioControl előnyei: 

  • A munka megkönnyítése korábban rögzített forgatókönyvek újrafelhasználásával 
  • Mindig ugyanazok a kapcsolási műveletek különböző műtrágyázási műveletek során 
  • Elkerülhető a hibás működtetés 
  • A területen végzett művelési munkák során mindig ugyanazokat a közlekedőutakat használja a gép, így nem tapossa le a növényállományt

Tábla teljes körű útvonaltervezéssel és helyspecifikusan tárolt kapcsolási pontokkal. A rajzszögként megjelenített kapcsolási pontokon való áthaladásnál az adott esetben tárolt gépfunkció automatikusan aktiválódik vagy inaktiválódik. A kapcsolási pontot megérintve megnyílik egy menü, amelyben meg van jelölve az aktiválandó és az inaktiválandó funkció. Itt a bal oldali árokszórás aktiválódik.