Kényelmes szoftver a valódi precíziós gazdálkodásért

Szoftver mindenkinek – akár tisztán ISOBUS kommunikációs rendszerű gépek kezeléséhez, akár a precíziós gazdálkodási funkciókhoz – az AmaTron 4 különböző opcionális szoftverlicenceket kínál, amelyek minden igényt kielégítenek. Az összes licencet előre telepítjük az AmaTron 4 egységre, és ingyenesen tesztelhetők, vagy a megfelelő jogosultság közvetlenül használni is kezdhető díjfizetés ellenében.



GPS-Maps&Doc adatcserével az AmaTron Share alkalmazáson keresztül

Az AmaTron 4 a GPS-Maps&Doc licenccel és a Task Controller (TC) révén képes összegyűjteni és dokumentálni a gépadatokat és a helyspecifikus adatokat. A munkaadatok, például a szántóföld határok vagy az alkalmazási térképek kényelmesen importálhatók és feldolgozhatók a központi importálás menü segítségével, ISO-XML vagy Shape formátumban. Itt a következő mottó érvényes: Első a munka, aztán a mentés vagy a törlés.

Egy alkalmazási térkép importálása után azonnal megkezdheti a munkát a táblában, nem kell előzetesen megbízást létrehoznia.

Ha a munka befejeződött, a megbízást elmentheti a terminálon, illetve ISO-XML vagy PDF formátumban exportálhatja. Az exportált ISO-XML állományt ezután dokumentálás céljából gazdálkodásirányítási információs rendszerbe importálhatja. A PDF export elmenthető. Dokumentálási célokra minden megbízásról PDF jelentés készíthető.

  • Az összes adat kényelmesen importálható és exportálható online az AmaTron Share alkalmazással, amely WLAN-on keresztül csatlakozik az AmaTron 4 egységre.

Alkalmazási térkép készítése gazdálkodásirányítási információs rendszerben és a kijuttatási mennyiség automatikus részterület-specifikus szabályozása az AmaTron 4 terminállal