A megoldás: HeadlandControl

Aktivált HeadlandControl esetén a szántóföld felőli oldalon növelésre kerül a szórási távolság és a szórásmennyiség, így a kikapcsolási pont a szántóföld belseje felé vándorol. Ezen kívül az új, immár a szórólegyező formájához igazodó szakaszolás lehetővé teszi, hogy a fordulóba éréskor a szakaszok kívülről befelé kapcsolódjanak le. Ilyen módon megelőzhető, hogy a fordulóban túladagolásos, ill. hiányos adagolásos zónák keletkezzenek.


HeadlandControl funkcióval

  • A HeadlandControl funkcióval a műtrágyaszóró a fordulónál tovább folytatja a kijuttatást a növényállományba 
  • A traktor követni tudja a szántóföldi permetezőgép nyomát

Eredmény: Egyenletes szórás végig a forduló mentén

  1. Javított keresztirányú eloszlás a fordulóknál
  2. Kikapcsolási pont eltolva
  3. Bővített forduló
  4. Belső szórásszélesség HeadlandControl funkcióval



Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.