AmaTron Connect

AmaTron Connect (1) Tablet-Halter_d0_dh_IMG_0770_d1_220927

Új lehetőségek a kényelmes, hálózatba kapcsolt munkavégzéshez

Az AmaTron Connect megoldással az AMAZONE digitális interfészt biztosít okostelefonokhoz és táblagépekhez. A mobileszköz és az AmaTron 4 közötti kapcsolat egészen egyszerűen, WiFi-hálózaton keresztül valósul meg. Az AmaTron Connect lehetővé teszi az AmaTron Twin alkalmazás használatát, valamint az agrirouter és a myAmaRouter alkalmazás közötti adatcserét.


AmaTron Twin alkalmazás – Áttekinthető kijelzőbővítés

Az AmaTron Twin App munka közben még nagyobb kényelmet kínál a vezetőnek azzal, hogy lehetőséget ad a térképes nézet GPS-funkcióinak mobil perifériával, pl. táblagéppel, történő használatára a gép AmaTron 4-ben történő kezelésével párhuzamosan.


Az AmaTron Twin kijelzőbővítés előnyei: 

  • A meglévő mobil perifériák használata  
  • Még jobb áttekinthetőség – minden alkalmazás egy nézetben 
  • A GPS-funkciók kényelmes és egyidejű vezérlése a térképes nézetben a mobil perifériáról 
  • A munkagép és szakaszainak áttekinthető és valósághű megjelenítése


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.