Az AMAZONE bevezetőrendszer – az első osztályú szórási eredményhez

Koncentrikus bevezetőrendszer-elállítás

AMAZONE_Einleitsystem_rdax_170x264.jpg
A bevezetőrendszer elfordítása a tárcsa középpontja körül

A bevezetőrendszer kíméletesen, a szórótárcsák közepéhez különösen közel adagolja a műtrágyát. A tárcsák középpontja közelében a kerületi sebesség kicsi, és a műtrágya kezelése különösen kíméletes. A szórószerkezet különböző munkaszélességekre és műtrágyafajtákra történő beállításához a bevezetőrendszert mechanikusan vagy elektromosan az elfordítható a tárcsák középpontja körül (koncentrikusan) billentjük. A műtrágya adagolási pontja és a szórótárcsák középpontja közötti távolság mindig azonos marad.

A bevezetőrendszer elfordítása a lehetséges munkaszélességek tág tartományát kínálja Önnek. Csupán három szórólapátkészlet tökéletesen lefedi a 15 m és 54 m közötti munkaszélesség-tartományt.

Az elektromos bevezetőrendszer-állítással ellátott TS szórószerkezetek mindegyike alkalmas ArgusTwin szóráshatároló ernyő felügyelet alkalmazására.


Das AMAZONE Einleitsystem (1) TS_Streuwerk_vorn_d2_130729
Elektromos bevezetőrendszer-állítás

Das AMAZONE Einleitsystem (2) ZA-TS_Detail_003_d1_150109
Mechanikus bevezetőrendszer-állítás









Ultra gyors és pontos! Elektromos állító motorok

Egy műtrágyaszórónak, ami területteljesítmény, maximális kivitt mennyiség és menetteljesítmény tekintetében új dimenziókat nyit meg és egyidőben pontosan dolgozik, szüksége van extrém gyors és pontos állító motorokra. Az állítómotorok kiválóan megfelelnek a kihívásoknak különösen az olyan alkalmazásoknál, mint az automatikus be- és kikapcsolás a fordulókban vagy ék alakú területeknél, a kiszórás alkalmazási térképpel vagy a folyamatos korrekció (ArgusTwin és WindControl).


Tiszta átadás – a kefeegység

Saubere Übergabe (1) ZA-TS_Buersteneinheit_d2_130110
Kefeegység a műtrágya tiszta adagolásához a szórótárcsára

Közvetlenül a kifolyónyílásoknál keféket helyeztünk el, amelyek sörtéi a szórólapátok felső pereméig érnek, így biztosítva, hogy a műtrágya biztosan a tárcsára kerüljön.







Mennyiséghatás-mentes adagolónyílás

Ha állandó kiszórási mennyiséget kell kijuttatni, akkor az adagolónyílás méretét a menetsebességéhez kell igazítani. Az elzáró tolózár ezt a feladatot nagyon gyorsan és finoman elvégzi. Az adagolónyílás vese formájú kialakítása miatt a szórás képe még változó munkasebesség mellett is változatlanul pontos marad, ez által a bevezetőrendszer helyzetét nem kell kiigazítani.


Mengeneffektfreie Dosieröffnung (1) ZA-TS_Details_Streuwerk_d0_kw_PA019309_d2_20181105
  1. fokozat: Tölcsérnyílás kevéssé nyitott

Mengeneffektfreie Dosieröffnung (2) ZA-TS_Details_Streuwerk_d0_kw_PA019310_d2_20181105
  1. fokozat: Tölcsérnyílás félig nyitott









Mengeneffektfreie Dosieröffnung (3) ZA-TS_Details_Streuwerk_d0_kw_PA019311_d2_20181105
  1. fokozat: Tölcsérnyílás szélesen nyitott


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.