Lamellaszerkezet és szoftverintegráció

Nagy munkaszélesség esetén a műtrágyát lényegesen jobban fel kell gyorsítani ahhoz, hogy az első művelőút szóráshatároló ernyőjével jó átfedési terület adódjon. A granulátumok nagy energiája miatt a hagyományos rendszerek keresztirányú eloszlása a traktor mögött gyakran nem kielégítő. A BorderTS ernyő speciális lamellaszerkezettel és dőlésszögben állítható terelőlemezzel rendelkezik. A lamellák először csökkentik a granulátumok energiáját, melyeket aztán a terelőlemezen keresztül kíméletesen a talajra irányítanak. Az optimális kijuttatás érdekében a terelőlemez fokozatmentesen állítható egészen a tábla határáig. Ezen kívül egy érzékelő érzékeli a munkapozíciót. Az ernyő használatakor a műtrágya mennyisége és adagolási pontja a szórótárcsán automatikusan beállításra kerül, hogy a tárcsába integrált AutoTS szóráshatároló rendszerrel kombinálva a lehető legjobb keresztirányú eloszlást biztosítsa.

Természetesen a különleges helyzetekre való reagálás érdekében a kiszórási mennyiség manuálisan bármikor felülbírálható.


A BorderTS és az AutoTS együttes használatának ábrázolása

  1. Műtrágya kiszórása a BorderTS ernyővel a tábla határától a növényállományba, az előírt mennyiség 50%-ra történő automatikus csökkentésével. A táblahatár oldalán lévő adagolónyílás zárva van. 
  2. Az AutoTS esetében az első művelőúttól kifelé a peremrészeken szintén 50%-on történik a szórás, hogy összességében a peremrészeken is előálljon az előírt érték. A tábla felőli oldalon normál szórás történik 100%-os előírt mennyiséggel. 
  3. A többi művelőúton normál szórás történik, mindkét oldalon 100%-os előírt mennyiséggel.

Lamellenstruktur und Software-Integration (1) Illustration_BorderTS_20220928_final


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.