ProfisPro mérlegrendszer nyomatékméréssel

ProfisPro-Wiegetechnik mit Drehmomentmessung (1) ZA-TS4200_Claas_d0_kw_DJI_0336_d2_221020_16_9

A ProfisPro intelligens mérlegrendszer egyesíti a mérlegelési technológia előnyeit a FlowControl nyomatékméréssel




ProfisPro-Wiegetechnik mit Drehmomentmessung (2) ZA-TS4200_voob_75_grau_90%_d1_201014_d0_20221004

ProfisPro 
A Profis mérlegrendszer és a FlowControl érzékelők egymáshoz kalibrálása az AMAZONE vállalat egyedülálló megoldása a mennyiségszabályozásra.

ProfisPro a Tronic és Hydro kivitelekhez 
A ProfisPro intelligens mérlegrendszer a mechanikus hajtással ellátott Tronic kivitelhez és a hidraulikus hajtással ellátott Hydro kivitelhez egyaránt rendelkezésre áll.


Részletekig átgondolt mennyiségkalibrálás: ProfisPro

Nagy számú szórási kísérlet alapján megállapításra került a kiszórási mennyiség és a szórótárcsán ébredő nyomaték közötti összefüggés különböző munkaszélességek és műtrágyatípusok mellett. Egyszerűen megfogalmazva: A kisebb kiszórási mennyiségek kisebb forgatónyomatékok hoznak létre a tárcsán, mint a nagyobbak.

A FlowControl oldaltól függetlenül megbízhatóan érzékeli a szórótárcsa-hajtások forgatónyomatékát, és az előírt mennyiségtől való eltérés esetén pillanatok alatt korrigálja a mennyiségszabályozó tolózárak pozícióit.

A gépkezelő emellett bármikor áttekintheti a tartályban tényleges található maradék mennyiséget, valamint a megművelhető területet.


Optimalizált kiszórási mennyiség az első pillanattól kezdve

A mérlegrendszer és a FlowControl kombinációjával a műtrágyaszóró a forgatónyomatékok alapján a szórás teljes ideje alatt szabályozza az elméleti kiszórási mennyiséget. Ennek keretében a Profis mérlegrendszer 25 kg-onként ellenőrzi a ténylegesen kiszórt mennyiséget, a FlowControl pedig ez alapján rendszeresen újrakalibrálja magát. Mindez megállás nélkül történik. A ProfisPro intelligens mérlegrendszerrel így a munkavégzés első másodpercétől kezdve optimálisan alakul a kiszórási mennyiség.


Előnyei

Abszolút pontosság az első másodperctől 

  • A mérlegrendszer és a nyomatékmérés kölcsönös ellenőrzése 
  • A kijuttatási mennyiség kalibrálása és szabályozása minden szántóföldi helyzetben (határszórás/SectionControl)

Pontos kiszórási mennyiség minden szántóföldi helyzetben 

  • Az adagolónyílások oldalfüggetlen szabályozása, alkalmazási térképeknél is 

Biztonságos alkalmazás az utolsó kilogrammig 

  • Az üresjáratok és elakadások felismerése 
  • Abszolút tömegmérés mérlegrendszerrel

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.